woensdag 23 juni 2010

Hey atleten, coachen & sympathisanten,
Indien jullie de website van het BOIC, de Facebookpagina's ea indachtig volgen, zullen jullie reeds gemerkt hebben dat het vandaag OLYMPIC DAY is. Wereldwijd wordt nu afgeteld naar de eerste editie van de Jeugd Olympische Spelen. In het hoofdkwartier van het Internationaal Olympic Comité in Lausanne heeft men alvast deze dag in de kijker gezet. Wat heb ik vandaag gedaan in het kader van de voorbereiding voor deze Spelen? Wel, vandaag ben ik samen met de Gert, delegatieleider en mijn andere YOG TEAM collega's de site voor de STAGE in Gent gaan verkennen en de nodige afspraken gaan maken gaande van overnachting, voeding, sportschema's, randactiviteiten, persconferentie, bbq,... Op deze stage zal op -enkele atleten na- iedereen van de delegatie samenkomen en officieel voorgesteld worden aan de pers. Dit vinden wij belangrijk omdat de TEAMGEEST in Singapore een belangrijke rol zal spelen. We zijn immers met één of max. 2 atleten per sport ginds aanwezig. Wij gaan alvast voor een uitstekende belgische TEAMSPIRIT! Tijdens de stage zullen enkel de zwemmers, de hockeyers en atletiek op verplaatsing moeten trainen...maar de gezamenlijke randactiviteiten zullen door iedereen bijgewoond worden. De stage wordt alvast een eerste belangrijk moment om elkaar te leren kennen en aan teambuilding te doen!
Vandaag en morgen zetten we alles in het werk om het info-moment met de ouders zo goed mogelijk te maken. Zo vinden wij het belangrijk dat alle atleten en ouders zoveel mogelijk informatie hebben omtrent de Jeugd Olympische Spelen! De powerpoint is bijna klaar ;-)

Enkele korte facts:
- Volgende week komt de 3de editie van de Singapore News uit
- Onze materiaalkoffers zijn bijna klaar
- Volgende week werkt een team van 4 mensen gedurende enkele dagen rond de bagage van het Belgian Junior Olympic Team (indrukwekkend om alles bij elkaar te zien)
- De campagnes (tv-spot op vrt - rtbf) worden morgen met het agentschap besproken
- ...

Ziezo, het YOG TEAM zit in de hoogste versnelling om het jullie allen zo aangenaam mogelijk te maken zodat jullie maximaal kunnen presteren!

Vanaf nu zal er dagelijks meer nieuws zijn en hou ik jullie meer op de hoogte.

x Julie

Geen opmerkingen:

Een reactie posten